Magunkról


Fontos számodra, hogy nézel ki? Feszes testre, kiváló megjelenésre vágysz és emellett a lelki kondíciód is szeretnéd megőrizni?
Válassz minket, mindezekre a leghatékonyabb módszer a kezünkben van!


A Fit•Boutique-ban a fitness új dimenziójába léphetsz, ahol kizárólag csúcstechnológiás, élvonalba tartozó gépeket találsz elérhető árakon!
A nálunk eltöltött edzés idő nagy intenzitású, növeli vitalitásodat, ezáltal hozzájárul a testi & lelki jó közérzet megteremtéséhez!

 

Mindezekhez a rendelkezésünkre áll:
A Pro7 a Power Plate® legújabb generációs, legfejlettebb terméke. Igazi zászlóshajó a Power Plate®-ek között! Ha csúcsteljesítményre vágysz, ezt nem hagyhatod ki!!

 

És ha valami egészen izzasztót szeretnél, egészítsd ki az edzésprogramod InfraTrainer®-rel ami a 21.század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe!

 

Nem utolsó sorban pedig az egyébként is jól intenzifikáló edzések mellé pedig tökéletes kiegészítés a gépi kompressziós masszázs kezelés, amely egy egész heti tornázásnak megfelelően viszi fel a nyirok áramlást!

 

A jó forma mellé pedig elengedhetetlen a jó szín!
Erről pedig az egyedi, minden igényt kielégítő Sunless V58 Unique álló szolárium és a piacvezető Chocolate Brown szolárium csövek tökéletes párosa gondoskodik, szolárium kozmetikumok széles választéka mellett!

 

Az edzésekhez megfelelő folyadék pótlás ,öltöző, zuhanyzó, hajszárító használata, az InfraTrainer-hez törölköző, fólianadrág és zsírégető krém térítésmentesen igénybe vehető!

 

Mindemellett gyakran kedveskedünk vendégeink számára akciókkal, így az általunk kínált szolgáltatásokat szélesebb réteg számára tesszük elérhetővé!
Mindenkit szeretettel várunk, legyél részese egy igazán jó hangulatú csapatnak.

Fontos tudnivaló, hogy a foglalt időpont edzés előtt minimum 12 órával korábban módosítható, illetve mondható le! 12 órán belüli lemondás esetén az adott alkalom levonásra kerül a bérletből!